Ketnet Zomertour

Van 30 juni 2022 tot 18 augustus 2022. De KetnetBand LikeMe Sarah Bavo en GameKeepers.


Toon Hermans Gala Op Oudejaarsavond Te Zien Op Tv Oudejaarsavond Cabaretiers Jochem Myjer

De Ketnet-ateliers in Bokrijk zorgen.

. Ketnet Zomertour in Wenduine. III-ième - Jan Jaap van der Wal UITVERKOCHT. Van 9 jul tot 10 jul.

Van 5 juli 2022 tot 16 augustus 2022. Deze zomer strijken we opnieuw neer met een bruisend festivaldorp op verschillende plaatsen in Vlaanderen. Schatten van Vlieg in het GUM en de Plantentuin.

Van 8 jul tot 10 jul. Van Plopsaqua tot Ketnet Zomertour. De zomertour strijkt neer in Sint-Niklaas Zeebrugge Tienen Wenduine Deinze en Roeselare.

Zing en dans tijdens een heleboel straffe optredens van onder andere. Vlak nadat ze hun wagen op de pechstrook hadden geparkeerd ging die in vlammen op. Alle bands spelen volwaardige concertsets op één en hetzelfde podium.

Ook vaste waarden als de Kippenworp en Willy Sommers keren terug. Tot 10 jul 2022. Ketnet breekt ook regelmatig uit met allerlei events zoals Ketnet Freezzz Ketnet Zomertour Ketnet Musical and Like me in Concert.

Alleen op de jaarlijkse buitenspeeldag in april gaan de lichten één namiddag lang onverbiddelijk uit en moeten alle ketten buiten pret maken ver van hun scherm. Foodtruckfestival SMAAK - Grimbergen - 0807 1007. De Ketnet Zomertour en Gers Pardoel brengen een bezoekje aan de Leiestad.

Van 9 juli 2022 tot 10 juli 2022. Van 8 jul tot 10 jul. Open op ma di wo do vr za zo.

Ze stonden ooit nog op het Kraanplein op uitnodiging van. 8 leuke activiteiten voor kinderen tijdens de zomervakantie in Brugge en aan de kust. Schrijf je in op de.

Het gratis zomerfestival met optredens van LikeMe Nachtwacht en De KetnetBand. Geheimen op zolder 2 - Theaterhuis Banann. Tijd om leuke uitstapjes.

Hier vind je alle informatie over de evenementen en wedstrijden van Ketnet en Ketnet Junior. 1745 Ketnet Zomertour mét LikeMe strijkt neer in Zeebrugge 1725 Voorbereidingen voor 39ste Cactusfestival gestart 1349 Onverbeterlijke dief duwt 83-jarige vrouw tegen de grond en steelt haar. Ketnet Zomertour mét LikeMe strijkt neer in Zeebrugge.

Festival We Can Dance 2022 06082022 tot 14082022 06082022 tot 14082022 Zeebrugge. HLN - Het Laatste Nieuws - Volg het nieuws op de nr1 nieuwssite in België HLNbe brengt je het allerlaatste nieuws 2424 en 77 uit binnen - en buitenland evenals dichtbij met nieuws uit je. De site zit ook boordevol doe-tips luisterverhalen muzieklijsten en tips over mediawijsheid.

Aalst viert Vlaanderen Feest. Laat het ons dan weten. Economie Brugge centrum mag van de Brugse ondernemers geen park worden.

Misdaad en Straf - Lazarus. Wat hebben Eddy Wally Wendy Van Wanten Clouseau en Get Ready. Zomeren in Tienen Jazz Tienen.

06-07 Ketnet Zomertour mét LikeMe strijkt neer in Zeebrugge 06-07 Voorbereidingen voor 39ste Cactusfestival gestart 06-07 Onverbeterlijke dief duwt 83-jarige vrouw tegen de grond en steelt haar. Op maandag 15 augustus is er de Ketnet Zomertour en de zomer wordt afgesloten met het Trax Festival. BruggeKust De zomervakantie staat voor de deur.

De Ketnet Zomertour is terug van weggeweest en is zondag 10 juli te gast in Zeebrugge met een indrukwekkende line-up. Buitenspeeltuin Dolfijn Skatepark. Ontdek LikeMe Sea en stap deze zomer binnen in de muzikale leefwereld van LikeMe met deze gloednieuwe belevingsexpo in Blankenberge.

Alle info op wwwvisitroeselarebe. WaaslandDendermonde De zomervakantie is weer aangebroken. Naast de zomertour komt Ketnet deze zomer ook naar je toe met heel wat events.

1745 Ketnet Zomertour mét LikeMe strijkt neer in Zeebrugge 1725 Voorbereidingen voor 39ste Cactusfestival gestart 1516 Vrachtwagen met varkenkadavers kantelt in gracht. Haven Opnieuw vrachtverbinding op Schotland. Met deze 7 activiteiten in het Waasland en Dendermonde kan jouw zomer niet meer stuk.

En ga in de selfiecorner op de foto met je favoriete artiesten. Bij Ketnet is er de Ketnet zomertour. Concert Ketnet Zomertour in Zeebrugge 10072022 10072022 tot 10072022 Zeebrugge.

Brugge maakt zich stilaan op voor de komst van een hele resem nationale en internationale helden. Ketnet Zomertour strijkt neer in Zeebrugge op 10 juli. Het is maar een deel van het uitgebreide programma voor de komende zomer.

De Deinse Feesten staan binnenkort weer voor de deur. Tot 28 aug 2022. Een koppel en hun drie kinderen hebben vrijdagavond de schrik van hun leven beleefd op de E40 in Loppem.

Zeg et ne keer Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie. In de Pismolenstraat in Kruibeke wordt dit weekend heraangeknoopt met de jaarlijkse traditie om de zonnewende te vieren. Parkies 2022 x Sint-Niklaas.

Van kajakken tot meezingen op de Ketnet Zomertour. Welkom op de oudersite van Ketnet. Maar ook de nieuwe belevingsexpo LikeMe Sea in.

Economie Witte kassa voor alle horecazaken in ruil voor zes procent btw. Zomeren in Tienen Ketnet Zomertour.


Ketnet Be Lanceert Mijn 5r De Plek Met Tips Voor Jouw Verhaal Online Tool Helpt Kinderen Met Hobbels In Het Leven Beroemde Mensen Kinderen Verhalen


Pin Van Tiany Vervoort Op D5r Mooie Serrie Televisieprogramma Beroemdheden Tieners


Junior Musical Wat Vinden Jeremie En Emma Eigenlijk Van Elkaar Musical Kinderen Emma


Pommelien Thijs Caro Likeme Seizoenen Haar Draaien Actrice


Tommie Christiaan Anouk Maas En William Spaaij Hair Fotoshoot Musicals Achter De Schermen


Angela Jakaj Angelajakaj Sleepy Girl Angela Girl


Ketnet Zomertour Foto S Ketnet Zomertour Tienen Foto S


Anouk Maas Komend Seizoen In Goede Tijden Slechte Tijden Musicals Theater Prachtige Vrouwen Seizoenen Vrouw


Margot On Instagram Ketnet Feestweekend Plopsaland De Panne 02 06 2019 Likeme Plopsaland Ketnetfeestweekend Instagram


Pin On D5r


Pin Van Fauve Rogers Op Likeme


Ketnet Musical Kadanza Together Vlaanderen Studio 100 Tickets Musical Musicals Musica


Pin Op Nieuws


Liandra Sadzo Ketnet Zomertour In Tienen Was Super Thx Film Nieuws


Pin Van Margot Op D5r Ketnet Beste Vrienden Kijken


Fifa 17 Demo Is Now Available For Free Download Straatosphere Fifa 17 Fifa Gamer News


Pin Van Leentje 3 Op Like Me Idool

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel